Malathians nöjda med Wi-Fi i spårvagnar

Malatyalılar Nöjd med Wi-Fi-applikation i Trambuses: Som ett resultat av samarbetet mellan Malatya Metropolitan Municipality Transportation Inc. och Turkish Telecom and Metropolitan Municipality Information Processing Department har gratis internetapplikation startat i Trambuses fått stor uppskattning från passagerarna.

Internetanslutningen, som används mycket av passagerarna, kommer att startas i vissa bussar de kommande dagarna. General Manager Enver Sedat Tamgacı sa, uz I enlighet med instruktionerna från vår borgmästare Ahmet Çakır fortsätter vi att förnya oss genom att öka servicekvaliteten till våra kunder varje dag. Inom detta område observerade vi våra medarbetares tillfredsställelse med implementeringen av WI-FI som vi inledde i samordning med Direktoratet för informationsbehandling av Metropolitan Municipality. Vi har upptäckt intensiv användning. I Wi-Fi-applikationen som vi startade i april såg vi att 3 månadsanvändare nådde 52 GB internet under en månad och 150 GB internet användes. Nu har internet blivit en nödvändighet istället för att vara ett spel- och underhållningsverktyg. Det verkar som om; Internet används inom alla områden i det dagliga livet. Med hänsyn till alla dessa planerar vi att starta den kostnadsfria internettjänsten som vi startade i Trambuses i vår bussbransch ”.

Malatya Metropolitan Municipality avdelning för databehandling, projektet, 3 månadsperiod, totalt cirka 100 tusen människor gynnade. 47 tusen 300 personer fick Wi-Fi-tjänst i systemet som fungerar med solpaneler utan behov av någon infrastruktur, medan 3 tusen människor gynnade 52 varje månad i Trambuses.

Studenterna som använder Trambus-linjen intensivt säger att de både reser och tycker om internet och att de kan nå information om sina kurser och kommunicera med vänner under resan. Passagerare säger att de tackar Metropolitan Municipality för att ha gett förmånen att resa i en sådan miljö.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar