Meram kommun kommer att fördubbla vetenskapsarbetena

Meram kommun Vetenskapsarbeten kommer att dubbla: Meram distrikt Kommunen i Konyas centrum har gjort sitt märke på 2014 vid vägöppning och arrangemang, ytbeläggning, kantsten och parkettgolv och andra vetenskapsarbeten. Den ungefärliga kostnaden för de arbeten som utfördes under en årsperiod var 17 miljoner TL.
Borgmästare Fatma Toru, borgmästare i Meram, som utvärderade vetenskapens verk av 2014, uppgav att de investerade ca 17 miljoner pund förra året i betong asfalt, ytbeläggning, kant och parkettgolv. patch studie utfördes. Den ungefärliga kostnaden för betong- och ytbeläggningsarbeten är 2014 miljoner TL. Under samma period gjordes 746 tusen kvadratmeter parkett och 14 tusen meter kanten. Kostnaden för dessa är ungefär 194 miljoner TL. Förra året användes ungefär 72 miljoner TL-budget för asfalt-, kant- och parketttjänster. Vi kommer att fördubbla dessa insatser i 3 och vi strävar efter att göra en investering på ungefär 17 miljoner TL för detta. "
Infrastrukturlag som tillhör Meram kommun vid Vetenskapsdepartementet utförde 2014 miljoner 2 tusen kvadratmeter sprängning och infrastrukturverk i 189. I det nyanslutna 8-kvarteret gjordes 21 tusen kvadratmeter parkettarbete medan många moskéer, skolor och familjehälsocenter var anlagda. Konstruktionslag gjorde också 2020 metretule mesh, 5044 bitar manhole, 12 bin 435 meter behållande och exporterande vägg.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar