Meram "stämpel" till 2014

Meram "stämpel" till 2014: Meram Kommune gjorde sitt varumärke på 2014 inom vägbyggande och arrangemang, ytbeläggning, gardin och parkettgolv och andra vetenskapsarbeten. Den ungefärliga kostnaden för de arbeten som utfördes under en årsperiod var 17 miljoner TL.
Borgmästare i Meram Fatma Toru som utvärderade vetenskapsarbetena i 2014-året. Påståenden att de investerade cirka 17 miljoner pund förra året i betong asfalt, ytbeläggning, kant och parkettgolv. "Under 2014-året genomfördes totalt 746 tusen kvadratmeter asfaltbeläggning, ytbeläggning och asfaltplåster i olika distrikt i vårt distrikt. Den ungefärliga kostnaden för betong- och ytbeläggningsarbeten är 14 miljoner TL. Under samma period gjordes 194 tusen kvadratmeter parkett och 72 tusen meter kanten. Kostnaden för dessa är ungefär 3 miljoner TL.
Förra året användes ungefär 17 miljoner TL-budget för asfalt-, kant- och parketttjänster. Vi kommer att fördubbla dessa insatser i 2015 och vi strävar efter att göra en investering på ungefär 34 miljoner TL för detta. "
Infrastrukturlag som tillhör Meram kommun vid Vetenskapsdepartementet utförde 2014 miljoner 2 tusen kvadratmeter sprängning och infrastrukturverk i 189.
I det nyanslutna 8-kvarteret genomfördes tusen kvadratmeter parkettarbete medan många moskéer, skolor och familjehälsocenter också var anlagda.
Bygglag; 2020 gjord metretule mesh, 5044 bitar manhole, 12 tusen 435 kvadratmeter behållande och exporterande vägg.
Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar