Restaurering av historisk tågstation smulad

Restaurering av den historiska järnvägsstationen kraschade: I Izmir kollapsade den restaurerade historiska järnvägsstationen. Medan inte skadad i händelsen, 4 timmar före händelsen, varnade invånarna myndigheterna genom att utfärda ett pressmeddelande dök upp.
Izmir Karşıyaka Historiska distriktet Karşıyaka Restaureringsarbetet startade vid järnvägsstationen för ungefär ett år sedan. På den historiska stationen, där invånarna ville vara stadsmuseet, har den dagliga byggnadsperioden 270 gått ut, men arbetet har ännu inte slutförts. Invånarna, 2 december tisdag vid 11.00: s pressmeddelande, om de nödvändiga säkerhetsåtgärderna inte vidtas på grund av kollaps av byggnader på grund av vinterregn, kollapsade den historiska byggnaden under dagen 17.00 köer. Cirka 4 timmar efter att grannskapet varnade myndigheterna kollapsade de fallande delarna av byggnaden och orsakade skador på de omgivande fordonen.
"INTE OAKTIVT SKYLDIGHET"
Kollapsen av den historiska byggnadens sidovägg, som byggdes i de tidiga 1900-åren och användes som sovsal för järnvägsarbetare som arbetar på Basmane-Bandırma-järnvägslinjen, orsakade reaktioner. Beboarna sa, adı Det är inte en olycka, det är försummelse. Nödvändiga försiktighetsåtgärder har inte tagits. Olyckan kom enligt ögat. Iler
Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar