Bulgarien öppnade skidsäsong med turkiska gäster

Bulgarien öppnar skidsäsongen med turkiska gäster: Grannlandet, en av de favoritmålen för vinterturismen, Panparovo Ski Centre, som ligger i Chepelare, Bulgarien, öppnade säsongen. runt klämma varje år under vintersäsongen, var spår och särskilt känd för sin närhet till Kardzhali och Plovdiv, från Turkiet under vintersäsongen i öppningen i flocken till Panparovo ski entusiasten skidåkning nära 10 tusen gjort främjandet av regionen turkiska journalister.

Panparovo invigningen av de viktiga vinterturistcentra på Balkan, Bulgarien turism minister Nikola Angelkova Förutom inbjudna journalister från Turkiet, deltog i Tourism Company och en del av Balikesir distrikts borgmästare. Borgmästare Süleyman Aksoy (Marmara), İsmail Cankut (Kepsut), İsmail Avcı (Bigadiç), Ramazan Bahçıvan (Dursunbey), Hüseyin Yakar (Gönen) turnerade Çepelare kommun som gäst i kommunen Pamporova på grund av skidsäsongens början. Under säsongen var det olika backar för skidälskare enligt svårighetsgraden.

Bulgariens turismministern Nikolina Angelkova sade att det omgivande området Panparovo har en unik utsikt när det gäller naturskönhet och säger att många hotell i regionen har nått en 100 procent beläggning på grund av fri användning av skidliftar och skidutrustning. ger också möjlighet att göra en lugn semester. Minister Angelkova sa:

Par Panparovos sluttningar är också mycket praktiska för skidåkning. Där café-bar, butik och skidutrustning kan hyras Panparovo och i synnerhet jag bjuda skidentusiaster i Turkiet. "

Minister Nikola Angelkov till turister som kommer till Turkiet under vintersäsongen från de dubbla eller flera poster kan göras, som omfattar säsong, meddelade i 3 månaders visum kommer att tas bort. Han instruerade också konsulaten från den bulgariska regeringen och bad om att prioritera turkar som vill komma till skidorterna i Bulgarien. Endast stor ökning av antalet turister från Bulgarien Turkiet väntar på programmet kommer att finnas tillgänglig för vintersäsongen. Du kan också ange Bulgarien med en Schengenvisum. Rıfat Yakupoğlu, ägare av Koşukavak Turizm, som gjorde ett namn för sig själv med de turer som de gjorde till Balkan, sade i ett uttalande:

"3 och 5-stjärnan 35-boende ligger i Panparovo-regionen. Här sker skidsäsongen från december till mars. Koşukavak turism som skidsäsongen på morgonen 4-stjärniga hotell i Turkiet, på kvällen halvpension buffé, including're föra hit från Istanbul med vår buss detta paket våra resans pris 250 euro samt ytterligare alternativ med olika boende med hotell från och 15 euro i år, Turkiet 6 tusen skidåkare som bokar en allvarlig service plan för att ge svåra sagt.

Det finns 12 skidorter i hela Bulgarien. Utländska turister och turkiska skidåkare föredrar emellertid Bansko, Borovets, Pamporovo och Vitosha för sina backar och rimliga hotellpriser. Priserna börjar från 30 Euro under säsongen. Dessutom är pistegångar och skidlektioner ett fjärdedel billigare än i andra länder.


Järnvägsnyhetssökning