UTİKAD på Logitrans Fair

UTİKAD på Logitrans Fair: UTİKAD, International Transport and Logistics Service Producers Association, som nyligen har varit värd för en historisk kongress, fortsätter att delta i evenemang där alla intressenter inom logistik- och transportsektorn samlas.


UTİKAD är nu på Logitrans Transport Logistics Istanbul Fair, en av de viktigaste mässorna inom transport- och logistikbranschen, som kommer att hållas i år för 8.

19-21 I november kommer 2014 att hållas på Istanbul Expo Center och UTİKAD ordförande Turgut Erkeskin kommer att vara bland huvudtalarna på Logitrans Transport Logistics Fair. Hall är på monter 10.
På Logitrans Transport Logistics Fair, där 26 från hela landet deltar, nära 200, kommer produkterna och tjänsterna i hela den mervärdekedjan för logistik och transport att presenteras för UTİKAD-deltagarna och information om föreningens aktiviteter och medlemmarnas mötesplats. UTİKAD-boden introducerar också utbildningsprogram och böcker för sektorn.

Också november 20 2014 täckt utställning som kommer att hållas av AKJ Automotive och som kommer att föra samman experter inom fordonssektorn i Turkiet och Europa "Automotive Conference" kommer att hållas öppnings tal av president Turgut UTIKAD Erkeskin.

Turgut Erkeskin, ordförande för UTİKAD, påminde om att de försöker träffa sina medlemmar och sektorn på varje plattform och sa: ”För detta ändamål stöder vi deltagande i mässor som organiseras i Turkiet och utomlands. Som UTİKAD är vi inte bara en deltagare, vi bryr oss också om värdevenemang som kommer att bidra till vår sektor. Som ni vet har vi nyligen varit värd för FIATA 100 Istanbul, som deltog av 1.100 logistikpersonal från länderna nära 2014. Vi kommer att fortsätta arbeta i denna riktning under den kommande perioden ..


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar