Minister Elvan ger datum för Baku-Tbilisi-Kars Railway

Minister Elvan gav ett datum för Baku-Tbilisi-Kars Railway: Transportminister, Maritime Affairs och Kommunikation Lütfi Elvan sade att projektet Baku-Tbilisi-Kars Railway inte är ett projekt utan ett broderskapsprojekt, utveckling och förstärkning tillsammans. Van Vårt mål är att flytta tåget på järnväg under 2015 år El, sade Elvan för projektet.


Minister för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation Lütfi Elvan, som kom till Baku, Azerbajdzjans huvudstad för officiella kontakter, gjorde ett uttalande efter den internationella konferensen han deltog i. Underströk att Baku-Tbilisi-Kars järnvägsprojekt är ett projekt som stärker broderskapsledarna, sade minister Elvan, "Detta är ett projekt för att stärka de ekonomiska och kulturella banden. Det är ett projekt att återuppliva den historiska silkevegen i en mening ".

I sitt uttalande betonade Elvan att två viktiga brister från London till Peking åtgärdades. "En av dem var avbrottet i övergången till Marmarahavet. Det andra avbrottet var Baku-Tbilisi-Kars-linjen. Vi genomförde vårt Marmaray-projekt, ett av de viktigaste projekten i världen. Vi kommer att slutföra Baku-Tbilisi-Kars-linjen, som kommer att bli vår andra brist nästa år och sätta den i bruk. Det är bara tre länder som Turkiet, Georgien och Azerbajdzjan om projektet är inte riktigt alla intressen, europeiska intressen är ett mycket viktigt projekt 'gjorde ett uttalande.

Minister Lütfi Elvan kommer att gå med i Baku-Tbilisi-Kars järnväg på Marmaray. Detta är vårt viktigaste projekt. Vi kommer definitivt att kombinera med Marmaray. En bror från Baku kommer till Istanbul med höghastighetståg och når Europa. Därför kommer detta problem att elimineras. Vi kompletterar sidan av Turkiet i slutet av detta år. 700 miljoner dollar och 79 kilometer till slutet av vårt segment i slutet av december, men du vet att den andra delen av tunneln fungerar, men vårt mål i år 2015 järnvägståg att flytta nu svarade.

De frågor som ställs på en annan väg projekt Kars minister Elven Nahcivan-inlägg och tillade att Turkiet genomförs genom att registrera projektet med Azerbajdzjan och Azerbajdzjan på dagordningen liksom.


Järnvägsnyhetssökning

1 Kommentar

  1. Den nya linjen med KTB-järnväg är i färd med att sluta när det är för sent. När det gäller service är det en bra service för regionen och passagerarna. Om det inte finns någon vagn lämpad för byte av tanken, ska den tillverkas omedelbart.

Yorumlar