Bidrag för Sincik-Malatya Road

Sincik-Malatya Road Grant tillhandahölls: AK-partiets biträdande Adiyaman Mehmet Metiner, Sincik-Malatya 2 miljoner TL för anslaget togs bort, sade han.
Metiner sade: ”Vägen låg inte i nätverket av motorvägar, och budgeten för specialadministration var inte tillgänglig för att göra vägen. Emellertid hade medborgaren ett rättmätigt krav. Som ett resultat av vårt möte med våra uppskattade ministrar har vi tilldelat 21 miljoner pund för Sincik-Malatya Group Village Road på 2 kilometer och tilldelat det i ordning av vår Sincik District Governorate. Mr. Kaymakam'ın lämnade också anbudet. 145 kommer att slutföras denna dag och öppnas för våra medborgares service. Konststrukturer kommer att äga rum för att ge en hälsosam transport. 2 levererades i maj och 145 kommer att finnas tillgängligt för våra medborgare på en dag. Jag önskar att det ska vara bra. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar