Restaurering av Aydın tågstation stoppas av kommun

Aydin stopp av Restoration kommun i järnvägsstationen: Restaureringen arbete som inleddes i den historiska järnvägsstationen i år 1955 Aydin, på grund av att en olicensierad gjort Aydin I 1955 av kommunen durduruldu.merh premiärminister Adnan Menderes Aydın förmedlade datum Aydin Station, på 17 februari 2014 Initierat restaureringsarbete stoppades av Aydın Municipality. Klagomål att analysera restaurering område på Aydın kommun lag, är tillåten i den historiska byggnaden vind och fann att renoveringsarbeten utfördes i en olicensierad sätt.
Restaurering av olicensierade lagrade kommunala besättningar att sluta arbeta på grund av att bygga mühürledi.'d kommun kritiserade praxis Aydin AKP vice Mehmet Erdem "stationen, en av stadens viktigaste historiska byggnadskonstruktioner av kulturföremål bevara den historiska tyget i riktning av projektet Protection District Office kommer att moderniseras. Upphandling och restaureringsarbete på det pågående renoveringsarbeten i byggnaden på taket, stoppades på grund av att det är olicensierade av Aydın kommun.
TCDD-tjänstemän har sökt kommunen många gånger för att få tillståndet till byggande. Kommunerna bidrar dock inte till de TCDD-myndigheter som vill få licens och vill blockera tjänsten. Denna omständighet jag lämnar till bedömning av stadens invånare "för restaureringsarbeten på järnvägsnätet i den första dedi.türkiye en station för att tjäna som utgångs tågstationen förra månaden tusentals 3 566 492 miljoner kronor av belöning att lämna anbud. Enligt projektet taket, plattform täcker, dörr- och fönsterkarmar, som kommer att förnyas restaurering av stationsbyggnaden, beräknas vara klar till november 2014.
Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar