Den första gulfen i İzban och dess tekniska egenskaper (Photo Gallery)

Den första vikten och tekniska egenskaper i İzban: Slutförandet av den första sammansättningen av den nya 40-tågsatsen İZMİR Suburban System (İZBAN) firades genom att kaka tårtan på Eurotem-fabriken i Adapazarı.
Den första 20 nya tågsatsen İZBAN, benämnd mi Gulf Dolphin mi av rösterna från 40 tusen Izmir invånare, slutfördes. För den första uppsättningen, som slutfördes på cirka 1 år, hölls en tårtafest på Eurotemfabriken i Adapazarı. İZBAN A.Ş. Styrelsens ordförande İsmet Duman och vice ordförande Zeliha Gül Şener samt styrelseledamöter deltog. TCCDs generalsekreterare Suleyman Karaman'ın åtföljd av organisationen som skära tårtan ihop, undersökte sedan den första uppsättningen på plats, samlingsenheten mottog information om den senaste statusen för tåget. Alla provkörningar från Körfez Yunusu kommer att slutföras i Adapazarı och de tre första uppsättningarna med 9-vagnar kommer att beställas i İzmir om tre månader. I år 2014 kommer den totala 72-uppsättningen med 24-vagnar i İzmir. De återstående uppsättningarna kommer att slutföras senast i augusti 2015. İZBAN, som kommer att stärka sin flotta grundligt, kommer således att öka kvaliteten på den service som tillhandahålls till İzmir, och kommer att kunna driva fler tåg varje gång och avsevärt minska densiteten.
GULF WOLF
İZBANs nya tåg som heter Körfez Yunusu består av totalt 120-vagnar. Längden på varje uppsättning är 40-mätare. Detta är längden på 70-mätaren, eftersom det finns dubbla strängar. Bredden på uppsättningarna är 140 meter 2 centimeter, och höjden är 95 meter 3 centimeter. Den maximala körhastigheten som ställs till 85 km / h kommer att kunna bära cirka 140-passagerare i en enda rad i dubbel sekvens. Satsarna på de automatiska passagerardörrarna 1500 har automatiska skjutbroar på dörrarna som ger säkerhet vid passagerartrafik.
Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar