Minister Faruk Celik: Native Tram Silkworm Full Note

Minister Faruk Celik från Native spårvagn Silkworm Full Note: Labour och socialförsäkringsminister Faruk Celik, Turkiets första häst spårvagn rundtur i staden till den inhemska silke produceras i Bursa.


Minister Celik, stolt över att ge fullmåne till silkesmask, bilen parkerade på räls av en tonåring på grund av bil- och protokollmedlemmarna måste vänta på 40-minuten på spårvagnen. Protokoll kom senare till den unga föraren Biträdande guvernör Vedat Müftüoğlu borste som tog bort fordonet, reagerade.

Arbete och social trygghet minister Faruk Celik, Turkiets första inhemska spårvagn Bursa Metropolitan kommun deltog i silkes produceras under ledning av provkörning.

Borgmästare i Bursa Munir Karaloğlu efter silkesmaskens besök försökte få lycka till Statsminister, tjänstemän fick information om spårvagnen. Borgmästare Recep Altepe uppgav att T1 Tram Line är mycket viktigt för Bursa och tillagt: ek Silkworm är en av spårvagnarna som arbetar under de mest utmanande förhållandena i världen. Allt är turkiskt. Allt från design till design och mjukvara är turkiskt. Turkiets första inhemskt producerade fordon. Bursa har varit ett exempel i detta avseende. "

"INTE STOPP I TEKNOLOGI DUR
Minister Faruk Celik, uppgav att om Turkiet är inte den gamla Turkiet och teknik för att bli öppet land "Bursa ta steg för att leda på detta område är oerhört viktigt. Jag är väldigt stolt över att resa med lokal spårvagn. Jag gratulerar alla som bidragit. Jag önskar mer. Det finns inga stopp i tekniken, vi har långa avstånd att ta. Jag hoppas att vi kommer att göra detta enhälligt. "

Guvernör Munir Karaloğlu, sade att järnvägssystemet är viktigt för att lösa problemet med kollektivtrafiken.

Efter talen ministern Faruk Celik, Inonu Street framför Skulptur Governorate Uluyol och sedan Silkroad var spårvagnsresa. Officiell information om spårvagnen från stålministeren, sade att spårvagnens design är väldigt vacker.

ERROR PARK MINISTER VICTIM
Under provkörningen parkerades en bil som tillhörde en ung man på Uluyol på spåren och spårvagnen stannade. Trots polisens uppmaning på grund av oåtkomlig bilförare hamnade Celiks stadstur. På grund av felaktig parkering av fordonet som ska kallas sent för att släp ska tas bort från vägen förhindras. Cirka 40 minuter väntar i spårvagnen väntade minister Celik, president Altepe och guvernör Karaloglu, att fordonet skulle avlägsnas så snart som möjligt.

MINISTERSTÅL väntar på fordonståg
Trots varningar från kommunala och polislag innan fordonet kvar på skenorna påverkades Silkworms provkörning negativt. Minister Celik, efter att ha väntat länge i spårvagnen ner spårvagnen och pratade med gatuhandlare. Hantverkarens fotoförsök vändes inte tillbaka till stålministern, medan han väntade med protokollens medlemmar, försökte polislag och vaktar att hitta bilföraren. Medan släpvagnen ville komma och ta bort fordonet, undrade Yunus, förare av fordonet, de unga polislagen och bad om att inte ansluta fordonet.

UNDDRE DRIVARE FRÅN REGERVERBISTEN
Ung förare, det första fordonet att komma ut ur skenorna, polislag genom att ladda ner föraren från fordonet, ville koppla fordonets släp. På grund av den långa processen av den här unga föraren, körde bilen igen. Under tiden sade vice guvernör Vedat Müftüoğlu, "Det är synd. Åh, kom igen. Du har förnedrat alla i en timme. Ülk Vilket land ska du åka till där bilen är kvar på spårvagnshästen, säger han.

Panik i banan mot fordonet som drar bilen mot föraren medan brottslig process, tog polislagarna bilen bort från vägen. Minister Celik och medlemmar i protokollet fortsatte provkörningen igen med spårvagnen. Faruk Celik, försenad provkörning efter att ha fyllt Town Square, flyttade myndigheten till fordonets hus.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar