Fullständig anmärkning till den första inhemska spårvägssilmen från mekaniska ingenjörer (fotogalleri)

Den lokala spårvagnen, som först producerades av Metropolitan Municipality, mottog esi silkworm esi, och Mekaniska ingenjörskammaren fick full poäng. İbrahim Mart, Bursa Branch, ordförande för kammaren för mekaniska ingenjörer, som testar spårvagnen, sade att han fann arbetet att vara "framgångsrikt" och den lokala spårvagnen inte skämde Bursa.
Kammaren för mekaniska ingenjörer Bursa Branch President İbrahim Mart och styrelseledamöter testade silkesmask på BURULAŞ-anläggningarna. Ibrahim Mart, "silkesmaskan sa att de hade lyckats," "Vi gjorde provet på den första lokala spårvagnen. Han skämde oss inte. mycket viktigt när det gäller skyddsingenjörer i Turkiet. Bursa detta spårvagnsprojekt när det gäller att bidra till utvecklingen av teknik i Turkiet är mycket viktigt ", sade han.
Mart projekt betonar att de följer sedan mjukvaruprocesser i datorn, den här gången över spårvagnen de studerade är ett viktigt steg för Bursa betonar: "Vi har gjort de nödvändiga utredningar i samband med fordonets säkerhet inte skulle vara ett problem", sade han.
"Spårvagnar på internationella standarder"
Taha Aydın, stadsrådets konsult, som arbetar med att producera Bursas första lokala spårvagn, sa att Mekaniska ingenjörskammaren stödde projektet. Med hänvisning till det faktum att ingenjörer som arbetar inom sektorn är medvetna om projektets värde, sa Aydın, yapan Vi konstruerade och producerade vårt fordon enligt internationella standarder. Alla certifikat togs också emot. Om de internationella europeiska standarderna förutsäger vad som utformades med avseende på säkerhet. 2-fordon kommer också att testa sin vikt med sandsäckar i flera månader. Harmonin mellan vägen och bilen ges endast under denna period, sade Yol. Aydın betonade att spårvagnen är mycket säker.
Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar