Vad är stollyftan?

Vad är stollyftan?
De som installeras i skidorterna är oftast stolar, medan de som arbetar mellan läger och bosättningar är mestadels små stugor. I vissa länder kallas stugan Gondola eller Telekabin. På vissa ställen kan både stolar och stugor ligga på samma linje. Stoliftarna är uppdelade i 2-typer med fasta och avtagbara klämmor. Fasta Clamlift stolar används med maximal 3 mt / sec hastighet och 2 / 4 / 6 platser. Avtagbara stollyftar med hög hastighet och kapacitet kan användas med 6 mt./sn hastighet och 4 / 6 / 8 platser.
de längsta skidliften camping i Uludag Bursa i Turkiet upprättas mellan Çobankaya med Sarıalan. Längden på linjen är 3.000 meter. Denna stollyft består av både 2 hytter och stolar för två personer.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar