Lyxvagnar som produceras på rekordtid för bulgariska järnvägar kommer att levereras med en ceremoni

TÜVASAŞ Generaldirektör Ertiryaki: uz Vi har rättmätig stolthet när det gäller att utforma och leverera vagnar på rekordtid som 17 månader "
Turkiet Wagon Industry Inc. (TÜVASAŞ) generaldirektör Ibrahim Ertirya som med tiden kan räknas som en post 17 månaders leverans av bilar som de producerar för Bulgarien järnvägar rapporterade att de bär är försvarlig stolthet.
Ertiryaki, i sitt skriftliga uttalande, imorgon kommer transport- och maritima frågor och kommunikationsminister Binali Yildirim med deltagande från Bulgariens transport-, informations- och kommunikationsminister Ivaylo Moskovski'nın lyxbäddsvagnar att hålla en ceremoni för leveransen av TÜVASAŞ.
Ertiryaki påminde om att kontraktet för produktion av vagnar undertecknades i december 2010 och 3 sa att tillverkningsprocessen började följa betalningen av den första förskottet i januari 2011.
Ertiryaki noterade att vagnar, som var och en består av en justerbar 3-säng och som har ett com intercom system sağlayan, som tillhandahåller en-till-en-kommunikation med passagerare, är klar.
V De producerade vagnarna har en modern struktur. Vi är stolta över att komma fram till det här projektet, som är det enda i sin klass med sittplatser och vakuumtoalettsystem för funktionshindrade passagerare med ett slutet kretssystem för passagerarnas säkerhet i brandlarm och korridorer genom att designa och producera i en rekordtid som 17 månad. Jag gratulerar också alla som har bidragit till genomförandet av projektet, som har de första "tekniska specifikationerna för driftskompatibilitet" i konventionella vagnar i världen.
Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar