Sutek-isolering

Sutek Insulation Systems 2011 grundades i maj. Huvudverksamheten är att täcka jordbruksvattendammar, skogsbrandpar, prydnadsdammar och öppna kanaler med Lineflex EPDM geomembran och gör det vattentätt.


Vattentäta EPDM-baserade gummimembran har utvecklats med kontinuerlig utveckling av tekniken för elastomermaterial (kallat gummi i daglig användningsspråk) och användningen av elastiska polymerer på många områden över hela världen. På grund av deras överlägsna egenskaper används EPDM-membran med framgång i ett brett spektrum av atmosfäriska förhållanden. EPDM-membran förlorar inte sina elastiska egenskaper även under extrema förhållanden som -40 ° C till + 120 ° C.

Med detta investeringsbeslut etablerades iz Akizo Insulation Systems Inc. en, som ökade sin befintliga kapacitet, i Tyskland för att bli ledande inom den europeiska EPDM-membranmarknaden.sohbet


Var den första att kommentera

Yorumlar