SPE Consulting Engineering Construction

spe konsultteknik
spe konsultteknik

SPE, hälsa, utbildning, turism, industri, kontor, bostäder, sociala faciliteter etc. generell planering, arkitektonisk, strukturell, elektromekanisk, landskapsarkitektur, infrastruktur och anslutningsvägar, konstruktionstillsyn och projektledningstjänster för olika byggnader och anläggningar.


SPE fortsätter sitt projekt och professionella tillsynstjänster inom transportsektorn, särskilt för väg-, järnvägstransport och kollektivtrafik. Designtjänster inkluderar ruttval och analys, omfattande topografiska hydrologiska och geologiska undersökningar, och alla system är utarbetade av datorstödd designmetod.

Dessutom har företaget stor erfarenhet av utformningen av större konstkonstruktioner som tunnlar, broar, viadukter och alla andra relaterade konststrukturer.

SPE tillhandahåller också transportplanerings- och genomförbarhetsstudier på stads-, region- och landsbasis samt projektplaneringstjänster.

SPE har stor erfarenhet av vattenresursplanering och genomförbarhetsstudier. Basinbaserad medellång och långsiktig energiförsörjning, jordbruks bevattning, urbana vattenförsörjning, översvämningsskydd, underjordiska och ytvattenresurser, forskning och planering och projekteringstjänster tillhandahålls.

SPE Consulting Engineering Construction Ltd. Sti.
Adress: Mahatma Gandi Cad. 26 / 2-3 GOP Cankaya / ANKARA / TURKIET
Telefon: 90 312 446 23 04 90 312 446
90 312 446 16 23 90 312
E-post: info@spe.com.trsohbet


1 Kommentar

  1. Jag är upptagen med stålplåt
    konumolarak Taşören gammal från att arbeta
    Jag är glad om du har ett projekt att erbjuda
    0544 420 00 78 sex fingrar
    jag alsaprojeyapi@gmail.co

Yorumlar