BES Electric Commitment Trade Company

BES Electric Commitment Trade Company BES Elektrisk Elektronisk Eng. Solen. TAAH. SAN. TIC. LTD. STI ADANA Ny industriell zon Ata Kaportacılar Sitesi 2005. Block nr: 3 / F. Vårt företag, som har behållit en ärlig och högkvalitativ service sedan 20 fram till idag, fortsätter med ISO 2005-9001 kvalitetscertifikat genom att förnya sig med teknik och teknisk personal för att producera mer tillfredsställande och alternativa lösningar på förväntningar och utveckling inom verksamhetsområdet.


Vår vision och uppdrag

Svåra konkurrensförhållanden inom tillverkningssektorn och förändrade krav och förväntningar hos kunderna med ökad medvetenhet. kräver kontinuerlig utveckling och förbättring av både tillhandahållna produkter och tjänster.

BES Elektrik utvärderar kraven och förväntningarna inom sektorn objektivt med sin intensiva erfarenhet och expertkunskap. strävar efter att skapa lojala kunder genom att erbjuda kundnöjdhet med ett dynamiskt, innovativt och progressivt tillvägagångssätt.

Klilik Continuity in Quality "," Rimligt pris "," Mutual Trust "och ür Honesty dir är våra grundläggande principer och oumbärliga värderingar som bildar vår vision.

BES Elektrik, som följer dessa principer och värderingar alla tjänster och aktiviteter inom Teklif Engineering "," Technical Service ", ahhüt Contracting", "Project", "Consultancy" och "Marketing" grupper genom att behålla våra kunders behov i framkant i processen från och med erbjudandet och erbjuda steg och överföra produkten eller tjänsten till fakturering fel och stolthet att göra det rätt i taget.sohbet

1 Kommentar

Yorumlar