Idag i historia: 15 Februari 1893 Anatoliens järnvägsbolag tecknade ett koncessionsavtal med Ankara-Kayseri och Eskişehir-Konya.

15 februari Ankara-Kayseri och Eskişehir-Konya järnvägs koncessionsavtal tecknades med 1893 Anatolian Railway Company. Före detta avtal hindrades den tyska oppositionen genom att genomföra olika möten mellan det tyska utrikesdepartementet och det brittiska utrikesdepartementet. Franska beviljades nya medgivanden.
15 Februari 1897 Marschall von Bieberstein, Tysklands ambassadör i Istanbul, kommer att lyckas med Bagdad Järnvägskoncessionen och förblir 15 i åratal.
15 Februari 1914 Ett avtal har uppnåtts mellan Tyskland och Frankrike. Parterna accepterade nu ömsesidiga inflytningszoner i det ottomanska riket och kom överens om sina aktiviteter.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar